Contact

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Advertenties

Adverteren in bijvoorbeeld het AD/Haagsche Courant, de Telegraaf, NRC; landelijke en regionale dagbladen vormen nog steeds een effectief en waardevol advertentiemedium. Uw advertentie creëert snel een hoog bereik en maximale aandacht, wij zijn u graag van dienst met de media-inkoop. Huis-aan-huiskranten zoals bijvoorbeeld de Posthoorn, Groot Rijswijk en HaagWestNieuws hebben een lokaal karakter, de consument vindt hier nieuws, informatie en entertainment uit de directe omgeving. U bereikt met uw advertenties de mensen bij u in de buurt. Een specifieke doelgroep bereikt u door te adverteren in vakbladen en magazines. De Haagse Tijden (voorheen De Oud Hagenaar) richt zich op de 50-plusser, verschijnt twee-wekelijks en is gratis op te halen op een van de 360 distributiepunten. Den Haag Centraal is een wekelijkse abonneekrant met regelmatig een grotere oplage i.v.m. abonnementenwerving en huis-aan-huisverspreiding.

Marketingbureau voor advertentiecampagnes

Tegenwoordig heeft iedere krant, ieder huis-aan-huisblad en magazine een website waarop u kunt adverteren. Dagelijks zien duizenden mensen uw banner verschijnen. Afhankelijk van uw campagnedoelstelling kunt u bij ons de campagne inkopen op basis van aantal clicks of aantal views. Wij verzorgen uw media-inkoop en plaatsen de advertenties lokaal of landelijk, online of in magazines en kranten. De positie van de advertentie, de huisstijl, het kleurgebruik en de opmaak: al deze onderdelen zijn van invloed op de impact van de advertentie. Wij weten precies wat voor u de beste manier van adverteren is.

Media-advies, reclame maken voor uw bedrijf of product(en) is een must!

Om een goed plan te kunnen maken, hebben wij eerst een gesprek met u waarin uw wensen worden besproken. Na een uitgebreide analyse maken wij op basis van o.a. doelgroep, doelstelling en budget een uitgebreid mediaplan. Onze ervaren media-afdeling is zeer vakkundig en op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Direct adverteren of sparren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. 

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid