Contact

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Google Ads (SEA)

Aangezien ruim 95% van alle internetgebruikers via Google zoekt naar een dienst of product is het belangrijk om bovenaan te staan bij de zoekresultaten. Dankzij SEA (Search Engine Advertising) plaatst u tegen betaling een advertentie op de zoekresultatenpagina.

Google Ads laat zich snel inzetten en is zeer geschikt voor de promotie van uw producten of de diensten van uw onderneming. Google Ads is uitstekend actiematig in te zetten. Wij stellen voor u een Google Ads campagne samen op basis van uw specifieke producten, diensten en wensen. Deze campagne zetten wij in binnen Google Ads en zorgen voor een goede begeleiding. Naast begeleiding ontvangt u maandelijks een op maat gemaakte rapportage. Al snel na aanvang van de campagne bent u zichtbaar op de eerste pagina. Het is voor ons een uitdaging om de juiste mix te vinden in de zoekwoorden, zodat u voor een zo laag mogelijke klik budget in beeld bent bij uw doelgroep. Wij adviseren uw blog SEO te optimaliseren naar een betere vindbaarheid. 

Brückel Reclame is Google Partner

Als gecertificeerd Google Partner worden we optimaal ondersteund en up to date gehouden omtrent de nieuwste ontwikkelingen. We kunnen uw advertentie bovenaan plaatsen binnen een beperkt klikbudget, op basis van de voor u belangrijke zoekwoorden.
Benieuwd naar onze SEA pakketten? Neem dan contact met ons op.

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid