Social Media

Opvallende OV-reclame inzetten? Alle trams in Den Haag en omgeving rijden langs drukbezochte locaties. Uw tramreclame is zichtbaar voor automobilisten, fietsers en voetgangers. De HTM-trams en RandstadRail rijden 7 dagen per week en minimaal 12 uur per dag door het straatbeeld en bereiken honderdduizenden mensen.

Uw reclame op een HTM-tram of RandstadRail

Tramreclame in Den Haag vormt de ideale manier van adverteren om uw doelgroep op een dynamische, impactvolle en creatieve wijze te bereiken. Met tramreclame kunt u alle kanten op. De rondrijdende reclamereuzen zorgen voor een spectaculair effect in het straatbeeld en komen letterlijk naar uw doelgroep toe. OV-reclame op de tram is uitermate geschikt voor het vergroten van uw naamsbekendheid, ook wel branding genoemd. Met tramreclame bent u zichtbaar op zowel de instapzijde als de niet-instapzijde van de tram. U reclameboodschap valt enorm op! Wilt u de reclame alleen onder de ramen (TwoSidesView), boven en onder de ramen en op de tunnels (MaxTwoSidesView) of op de complete tram (TotalView) aanbrengen?


Wij bieden de creatieve mogelijkheid om eruit te springen met tramreclame en op te vallen. Inzetbaar vanaf 1 week tot 1 jaar, wij geven u altijd de beste prijs!


Opvallen met tramreclame in Den Haag en omgeving

Reclame bestickering op de buitenkant van de tram? Daar kunt u niet omheen. Het is een opvallende manier om uw bedrijf, product of evenement te presenteren aan een zeer divers publiek zoals zakelijk publiek, diplomaten, toeristen, dagjes mensen, scholieren en festivalbezoekers in de regio Haaglanden: Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Wateringen, Delft, Zoetermeer, Scheveningen en Kijkduin.

Voertuig-bestickering vergroot uw naamsbekendheid, werf nieuwe leden of promoot een nieuw product door te adverteren op de trams van HTM of RandstadRail. Met tramreclame valt u gegarandeerd op. Een prima manier om de naamsbekendheid te vergroten, een nieuw product te promoten, een evenement of congres aan te kondigen. De HTM-trams zijn continu ‘on the move’ en bereiken honderdduizenden mensen. Wij bieden de creatieve mogelijkheid om er uit te springen met tramreclame en op te vallen tegen het beste tarief. Inzetbaar voor kortere en langere periodes, altijd de goedkoopste optie!

Opvallende tramreclame aanbrengen voor uw branding? Wij kunnen u uitstekend helpen met uw campagne op de tram.

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid