Contact

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Radio reclame

Een radiocommercial inzetten? 92% van alle Nederlanders luistert wekelijks naar de radio.

Het gevarieerde zenderaanbod van de verschillende omroepen zorgt ervoor dat u altijd uw doelgroep bereikt. Luisteraars hebben een hoge zenderloyaliteit. Aan de hand van de doelstelling van uw campagne kunnen we u optimaal advies geven over de zendermix en spotfrequentie waarmee de doelgroep het meest efficiënt wordt bereikt. Ook de stem- en muziekkeuze is hierin zeer belangrijk. 

Radio reclame is snel inzetbaar,flexibel en heeft een hoog bereik in een zeer korte tijd. Een hoge contactfrequentie is snel te realiseren. Een radiospot is dus ideaal om uw merk krachtiger te maken te laten groeien. Bovendien versterkt een radiocommercial het online zoekvolume. Wij begeleiden de spot van concept tot uitvoering.

Radioreclame werkt zowel bewust als onbewust. – commercials hebben veel impact op het brein van de luisteraar, zelfs als hij niet met de volle aandacht nar de commercial luistert (bron: “Het Brein Spreekt” onderzoek – 538, Mindshare & Neurensics, november 2012).
Het combineren van tv en radio reclame versterkt uw campagne. Wij kunnen u ook van dienst zijn met een bus- of tramreclame of bioscoopreclame, outdoor reclame.

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid