Contact

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Bioscoopreclame

Het enorme scherm en de goede techniek garanderen een grote impact in beeld en geluid.

U kunt adverteren bij de grote bioscopen zoals Pathé, Kinepolis en VUE, maar ook bij de kleine bioscopen en in de filmhuizen. Bioscoopreclame wordt door de bezoekers gezien als onderdeel van het entertainment.

Adverteren in de bioscoop?

Adverteren in de bioscoop en benieuwd hoe u dat het beste aan kunt pakken? U kunt zowel regionaal als landelijk adverteren in de bioscoop. Wij geven u graag een goed advies. Wilt u slecht in één lokale bioscoop adverteren en de kosten daarmee in de hand houden of er aan de andere kant juist voor zorgen dat u door heel het land zichtbaar bent met uw campagne. Wij kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden en behandelen het gehele traject; van conceptontwikkeling van de commercial tot de première van uw eigen reclamefilm.

Een bioscoopcampagne kunt u laten aansluiten bij premières, bepaalde films of speciale events. Naast reclame op het doek kunt u op meerdere plekken in de bioscoop uw reclame laten zien. Denk aan toiletreclame, promotie tijdens Ladies Night of sampling. Wilt u meer informatie? Bel ons!

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid