Contact

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Uitgever van De Haagse Tijden

De Haagse krant van alle tijden

Sinds januari 2020 zijn wij de trotse uitgever van de krant De Haagse Tijden. Een echte Haagse krant die elke twee weken (verspreiding in de even weken) gratis is op te halen. De circa 350 distributiepunten liggen in Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar. Bekijk hier op welke plekken u de krant kunt vinden.

Naast een aantal vaste auteurs en rubrieken worden de verhalen geschreven door de lezers. Een echte krant van en voor de (oud-) Hagenaar. Heeft u zelf een leuk verhaal over (oud) Den Haag, dan kunt u dit altijd insturen naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet wordt dit geplaatst in de krant.

De krant heeft een oplage van tenminste 65.000 exemplaren (circa 175.000 lezers) en wordt ook online goed gelezen met ca. 10.000 unieke bezoekers per maand. Als u de sterk groeiende doelgroep van 50+'ers wilt bereiken, biedt De Haagse Tijden de ideale uitkomst. Dit is de leesgeneratie en deze mensen vinden het fijn om een krant in hun handen te hebben. Daarnaast vertelt de Haagse Tijden een hoop verhalen en beelden uit het verleden van Den Haag, waardoor deze krant erg gewild is. Bel ons voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden.

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid