Social Media

Niemand begint van de één op de andere dag een bedrijf. Daar gaat tijd overheen om uw eigen zaak of bedrijf op een goede manier van start te laten gaan. Met een eigen gezicht en een duidelijk imago. Tenminste, als u besluit het goed aan te pakken.

Het was vijftig jaar geleden dat Peter Brückel ons reclamebureau oprichtte. Hij deed dat in een tijd waarin reclame nog met een 'k' geschreven werd en waarin bedrijven via de Gouden Gids aan hun klanten kwamen. Er is intussen ontzettend veel veranderd, al is het nog steeds het creatieve vakmanschap waar het in ons familiebedrijf allemaal om draait.

De Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp) wordt op 25 mei 2018 opgevolgd door de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe Europese privacywet is opgesteld om gegevensbescherming in de Europese Unie te regelen.

Opvallende OV-reclame inzetten? Alle trams in Den Haag en omgeving rijden langs drukbezochte locaties. Uw tramreclame is zichtbaar voor automobilisten, fietsers en voetgangers. De HTM-trams en RandstadRail rijden 7 dagen per week en minimaal 12 uur per dag door het straatbeeld en bereiken honderdduizenden mensen.

Peter Brückel, voormalig directeur van Brückel Reclame, het bekende reclameadviesbureau uit Den Haag (sinds 1968), presenteert een compilatie van creatieve en kunstzinnige uitspattingen in de vorm van zo’n 100 affiches.

Busreclame voor een maximale zichtbaarheid

Een goede reclamecampagne combineert een breed bereik met een opvallende creatieve uiting. Bijkomend voordeel? Lage kosten voor een efficiënte campagne. Benieuwd waar al die elementen op een mooie manier samenkomen? De bus is een ware blikvanger in de stad. Het is een groot rijdend billboard, waarop u voldoende ruimte heeft om op een opvallende wijze te adverteren.
De bussen rouleren qua routes en rijden verschillende lijnen per dag. De bus is doorlopend in beweging en bereikt daardoor een grote doelgroep. De bus passeert voetgangers, fietsers, automobilisten en alle anderen die zich op straat of in de omgeving bevinden. Dit leidt tot een goede zichtbaarheid bij een groot aantal potentiële klanten.

95% zoekt via Google naar producten en diensten: speel daar met SEA op in Ruim 95% van de internetgebruikers zoekt via Google naar producten en diensten. Dat betekent dat het internet een enorme potentie heeft, mits u daar op de juiste wijze gebruik van maakt. Search Engine Advertising (SEA) helpt u helemaal bovenaan te staan binnen de zoekresultaten, zodat u het bezoek van uw website flink kunt vergroten.

Outdoorreclame wordt steeds opvallender, dankzij de innovatieve mogelijkheden die we u kunnen bieden. Benieuwd hoe u van een bushokje of tramhokje uw tijdelijke kantoorruimte kunt maken of hoe u ervoor zorgt dat u met een A0 poster opvalt in het drukke straatleven? We beschikken over een uitgebreide ervaring en zorgen er als ROTA marketingbureau voor dat u kunt rekenen op een vakkundige aanpak, die bewezen effectief is.

Voor groot bereik en speciale evenementen. Adverteren in de bioscoop betekent een groot bereik, zowel letterlijk als figuurlijk. Het scherm meet tientallen vierkante meters, zodat u voor aanvang van de film de mogelijkheid heeft om uw boodschap op een duidelijke manier over te brengen. Alle stoelen zijn naar het scherm gericht, waardoor u gemakkelijk de aandacht trekt en adverteren in de bioscoop uiterst effectief is.

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid