Social Media

Heel belangrijk is de huisstijl. Voor een professionele uitstraling en voor herkenbaarheid bij klanten. Belangrijk, omdat het klanten het vertrouwen geeft dat u de zaken goed voor elkaar heeft. En om meteen aan te geven voor wie u er bent en wat u precies doet.

Drie kritische vragen

Om die huisstijl meteen goed te ontwerpen stellen we standaard 3 kritische vragen:

  • Wie is uw ideale klant?
    Het is essentieel om goed te bedenken hoe de ideale klant eruit ziet. Geen enkel bedrijf kan iedereen bedienen. Door meer focus aan te brengen lukt het ons beter om een onderscheidende huisstijl te ontwerpen. Belangrijk, zodat u daarmee meteen de belangrijke richting aan kunt geven.
  • Wat wilt u klanten aanbieden (en wat niet)?
    Zoals u niet iedereen kunt bedienen is het ook niet mogelijk om klanten alles aan te bieden. Wat wilt u klanten aanbieden, en wat vooral niet? Door opnieuw focus aan te brengen maakt u de doelgroep perfect duidelijk voor welke expertise of specialiteit ze bij u moeten zijn.
  • Welke kleur en welk lettertype past er bij uw merk?
    Wij gaan uiteindelijk aan de slag met het ontwerp, maar we krijgen graag alvast een idee van wat u goed vindt passen. Wat is een typische kleur die goed past en heeft u een lettertype gezien dat aanspreekt? Het is voor ons belangrijke input, waarmee we in de juiste richting voor u aan de slag kunnen.

Pas als we antwoord hebben op die drie belangrijke vragen kunnen we voor u aan de slag. Het helpt ons om de belangrijke focus aan te brengen, waarmee we ervoor zorgen dat de uiteindelijke huisstijl goed past bij wat u voor ogen heeft.

Huisstijl laten ontwerpen

Wilt u een huisstijl laten ontwerpen? We hebben daar bij Brückel Reclame veel ervaring mee. We weten daardoor wat er mogelijk is, wat er werkt en welke informatie we van u nodig hebben om aan de slag te gaan.
Uw bestaande huisstijl een nieuwe look en feel geven? Dan bent u bij Brückel ook aan het juiste adres!

Tot de huisstijl behoren natuurlijk het briefpapier en de visitekaartjes, net als offertes, facturen en bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Bovendien kunnen we het complete design van de website in de huisstijl maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe huisstijl? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

 

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid