Social Media

95% zoekt via Google naar producten en diensten: speel daar met SEA op in Ruim 95% van de internetgebruikers zoekt via Google naar producten en diensten. Dat betekent dat het internet een enorme potentie heeft, mits u daar op de juiste wijze gebruik van maakt. Search Engine Advertising (SEA) helpt u helemaal bovenaan te staan binnen de zoekresultaten, zodat u het bezoek van uw website flink kunt vergroten.

SEA via Google Ads

SEA is de afkorting voor wat we in het Nederlands kennen als zoekmachine adverteren, u richt zich daarmee op de bovenste posities binnen de Google zoekresultaten. Voorheen ging het standaard om 3 resultaten, Google vergrootte dit onlangs naar de eerste 4 posities. Het geeft goed aan dat Google de SEA-resultaten op basis van Google Ads voorrang wenst te geven ten opzichte van de organische resultaten die daar net onder verschijnen. Het voordeel voor u? Meer aandacht voor uw betaalde positie, waarmee u het aantal bezoekers sterk kunt vergroten.

Google Ads is het programma waarmee we de inzet van SEA voor u kunnen verzorgen. Wilt u een specifieke campagne lanceren en er zeker van zijn dat u goed vindbaar bent? Wilt u er op meer structurele wijze voor zorgen dat u op de belangrijkste zoekwoorden een goede positie bezet? Direct vanaf de start van de SEA-campagne bent u zichtbaar op de eerste pagina van de zoekresultaten, u ziet direct resultaat.

De juiste zoekwoorden voor SEA

Benieuwd naar waar de grote uitdaging zit? Het is vooral de kunst de juiste mix van zoekwoorden te vinden. Google Ads biedt de mogelijkheid op zoekwoorden te bieden, de prijs varieert per zoekwoord en per moment van inkopen. Het is uiteraard de kunst de zoekwoorden zo voordelig mogelijk in te kopen en bovendien gebruik te maken van de zoektermen die de beste koopintentie kennen. Het resultaat? U kunt rekenen op goede posities op zoekwoordcombinaties waar mensen naar zoeken die van plan zijn een dienst af te nemen of een product aan willen schaffen. SEA via Google AdWords leidt op die manier tot meer bezoek, wat leidt tot een hoger aantal conversies en uiteindelijk een betere omzet.

Brückel Reclame is Google Partner

Brückel Reclame is gespecialiseerd in SEA-campagnes. We zijn officieel Google Partner. Dit betekent dat we goed op de hoogte zijn van de ins en outs van Google Ads. We kennen het systeem, begrijpen de trends en weten hoe we voor een geslaagde campagne kunnen zorgen. Bovendien houdt Google ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat uw campagne daar waar nodig direct kunnen bijsturen.

We zorgen ervoor dat uw advertenties bovenaan de zoekresultaten verschijnen, op basis van uw specifieke budget. We houden het klikbudget scherp in de gaten en verzorgen de beste posities op basis van zoekwoorden die daadwerkelijk een koopintentie bevatten. Benieuwd naar ons specialisme op het gebied van Google Ads en SEA campagnes voor zoekmachine adverteren? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid