Social Media

Outdoorreclame wordt steeds opvallender, dankzij de innovatieve mogelijkheden die we u kunnen bieden. Benieuwd hoe u van een bushokje of tramhokje uw tijdelijke kantoorruimte kunt maken of hoe u ervoor zorgt dat u met een A0 poster opvalt in het drukke straatleven? We beschikken over een uitgebreide ervaring en zorgen er als ROTA marketingbureau voor dat u kunt rekenen op een vakkundige aanpak, die bewezen effectief is.

Traditionele posters en digitale schermen

U kent uiteraard de traditionele posters in bushokjes en tramhokjes. Het gaat om outdoorreclame met een statisch karakter, waarmee u de mogelijkheid heeft om een korte en krachtige boodschap over te brengen. Wist u dat er daarnaast digitale schermen beschikbaar zijn, waarop het mogelijk is om op een meer opvallende manier te werk te gaan? Sterker nog, het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld met een geur in een bushokje te werken, waardoor u de doelgroep op een meer effectieve wijze kunt beïnvloeden.
Er ontstaat dankzij de creatieve en opvallende mogelijkheden een beleving voor de doelgroep, waardoor u een meer blijvende indruk kunt creëren. Outdoorreclame is niet langer afhankelijk van een statisch ontwerp, u heeft in plaats daarvan de mogelijkheid beweging en beleving toe te voegen.

Creatief en opvallend

We staan bij Bruckel Reclame bekend om onze creatieve inslag, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u zich op een opvallende wijze kunt presenteren. Dit geldt zowel voor outdoorreclame in bushokjes en tramhokjes als voor de overige reclameuitingen waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Abri’s en bushokjes

Wilt u gebruik maken van abri’s en bushokjes of heeft u een andere locatie voor A0 posters in gedachten? We zijn u graag van dienst met opvallende buitenreclame. We zorgen voor een effectieve en creatieve outdoorcampagne, gebaseerd op uw doelstellingen en wensen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid