Social Media

De Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp) wordt op 25 mei 2018 opgevolgd door de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe Europese privacywet is opgesteld om gegevensbescherming in de Europese Unie te regelen.

Uw bedrijf heeft een website, via deze website kunnen klanten zich aanmelden voor een nieuwsbrief, een leaflet downloaden, zich inschrijven voor een workshop, etc. Bij al deze acties worden persoonsgegevens over het internet naar u verstuurd (NAW-gegevens, e-mail adressen, telefoonnummers) waar u vervolgens weer iets mee gaat doen. Heeft u een webshop, dan zullen er naast deze gegevens ook nog bankgegevens nodig zijn.

Het is aan u om zeer zorgvuldig om te gaan met al deze informatie. Hier heeft deze wetgeving bepaalde richtlijnen voor opgezet. U zorgt voor een goede beveiliging van uw servers, werkt met goede wachtwoorden die ook regelmatig gewijzigd worden, bovendien werkt u op basis van het need-to-know principe.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen.

SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen uw website en de bezoeker van uw website. De gegevens die de bezoeker via uw website verstuurt worden beveiligd. Een extra voordeel van een SSL certificaat is dat Google websites met een SSL certificaat beter naar voren laten komen dan websites zonder SSL certificaat.

Website beveiliging

Het CMS Joomla slaat bijvoorbeeld privacygevoelige informatie op in de website. Dan is het ook noodzaak om uw website goed te beveiligen tegen inbraak (hackers). Om te voorkomen dat deze informatie als nog op straat komt te liggen. Hier kunnen wij u goed in adviseren.

Heeft u vragen over de nieuwe privacy wetgeving en de gevolgen die dit heeft voor uw organisatie?
Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Brückel Reclame BV

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
070 360 76 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy beleid